Published on October 2nd, 2015

Baby Dump

Baby-Dump, groot assortiment autostoeltjes, kinderwagens, babykamers, buggy’s, kinderstoeltjes en nog veel meer in onze webshop baby-dump.nl.,

Zoals jij dat wilt
Wanneer wij de artikelen bij jou thuis bezorgen, dan doen we dat natuurlijk altijd op een moment dat het jou uitkomt. Ruim van tevoren bellen wij om een leveringsdag af te spreken. Eventuele praktische probleempjes als smalle doorgangen, trapportalen en dergelijke zijn voor ons geen punt. Dat bespreken we dan direct.

Verzenden
Verzenden kan, mits de verzending door TNT-post wordt geaccepteerd en niet breekbaar is. Aan de postbode betaal je dan het aankoopbedrag en de bijbehorende verzend- en rembourskosten. Direct bij aankoop in onze winkel betalen kan natuurlijk ook. Je bespaart in dat geval de rembourskosten.

Gemakkelijk Betalen
Als je spullen thuis bezorgd worden, dan is het natuurlijk het makkelijkst wanneer je contant betaalt. Maar heb je liever niet zoveel geld in huis, dan kun je het bedrag ook vooraf op onze bankrekening overmaken. Telefonisch overboeken kan ook. In elk geval moeten de artikelen bij levering betaald worden of betaald zijn.

Afhalen in de winkel
Je bestelde artikelen kun je natuurlijk ook zelf afhalen in één van onze winkels. Je krijgt dan ruim van tevoren bericht wanneer de spullen voor je klaar staan. Betalen kan contant of met diverse creditcards. Pinnen kan natuurlijk ook.

www.baby-dump.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!