Published on October 2nd, 2015

Biggymans kleding

Gastvrijheid en service
In de winkel van Biggymans Kleding staan wij graag voor u klaar om te helpen bij het vinden van de juiste herenkleding. Wij willen dat u zich bij ons op uw gemak voelt en ontvangen u gastvrij met een kopje koffie of thee of een glas gekoeld water. Daarnaast beschikken wij over extra ruime paskamers, een aangename temperatuur in de winkel door airconditioning en een loungehoek met televisie waar u zich, tussen het passen door, even kunt ontspannen. Voor de winkel is gratis parkeergelegenheid. U kunt bij ons betalen op de volgende manieren: contant, met pinpas of creditcard.

Privé-afspraak
Wij bieden de unieke mogelijkheid een privé-afspraak buiten de reguliere openingstijden om te maken. De winkel is dan geheel tot uw beschikking. Dit kan op een zondag, maandag of in de avonduren. Indien u dit wenst, kunt u contact met ons opnemen en hiervoor een afspraak maken.

Herenkleding op maat, bedrijfskleding en bedrukken van kleding
Bij Biggymans Kleding vindt u een groot assortiment aan grote maten herenkleding, van maat 2XL tot 14XL. Wij verkopen sportieve, modieuze en klassieke kleding.
Naast ons ruime assortiment herenkleding, kunt u bij ons tevens terecht voor bedrijfskleding in grote maten, voor het laten bedrukken van uw kleding of voor speciaal op maat gemaakte kleding.
Van diverse leveranciers hebben wij een never-out-of-stock-collectie waaruit u diverse kledingstukken kunt bestellen.

Pakken/Kostuums
Bent u op zoek naar een pak of kostuum, dan zult u zeker slagen bij Biggymans Kleding. Wij verkopen op maat gemaakte pakken, kostuums, pantalons, blazers en trouwpakken. Een compleet pak koopt u al vanaf € 380,-.
Wij hebben diverse demo-modellen en stalen in onze winkel, dus kom gerust langs als u een maatpak zoekt. Wij helpen u graag bij het aanmeten van een passend kostuum of pak. Maatpakken kunnen alleen in de winkel worden gekocht. De pakken worden gemaakt door het Duitse familiebedrijf Klotz, dat al vanaf 1949 kwalitatief hoogstaande pakken en kostuums maakt.

Let op
Het assortiment van de webshop kan verschillen van de kledingartikelen in de winkel. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan van tevoren contact met ons op te nemen om na te gaan of een specifiek artikel in onze winkel aanwezig is.
Met de originele aankoopbon kunt u kleding ruilen of retourneren. Bij retourneren in de winkel, ontvangt u GEEN geld terug. Voor afgeprijsde kledingartikelen kunnen wij geen geld teruggeven, maar ontvangt u een waardebon ter waarde van het aankoopbedrag.
Op zondag kan er geen gebruik gemaakt worden van de klantenpas of actiebonnen.

www.biggymanskleding.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!