Published on October 2nd, 2015

Brunt begeleiding

Leren structuur in jezelf aan te brengen!

Dat kan je leren en soms heb je daarbij wat hulp nodig.
Je zult ontdekken dat je zelfvertrouwen groeit en je zelfstandigheid groter wordt. Daarmee neemt je kwaliteit van leven toe en kun je meer dingen doen zoals jij ze graag wilt. Die structuur kun je gebruiken bij allerlei zaken rondom school, maar ook als je zelfstandig woont heb je er baat bij. Een opgeruimde kamer, een vaste dagindeling geven duidelijkheid en rust. En dan kun je zomaar ineens ontdekken dat je tijd krijgt voor andere dingen die je ook zo leuk vindt om te doen.

Voor de ouders
Bij uw kind is een stoornis binnen ASS geconstateerd. Dat betekent in het dagelijks leven veel duidelijkheid en structuur aanbrengen zodat uw kind het overzicht kan houden over zijn wereld. Dat is, naast de andere kinderen die er soms zijn, een zware taak. Ook op school kunnen er problemen voorkomen, ook als uw kind al naar een speciale school gaat. Extra hulp in de vorm van leren plannen en voorbereidingen op een toets is soms net te veel gevraagd voor u als ouder.
Mijn jarenlange ervaring in het voortgezet (speciaal ) onderwijs zet ik graag in om uw kind te helpen het overzicht te houden op school en na schooltijd. Naast het structuren kan ik ook helpen bij taalonderwijs en de algemeen vormende vakken.

www.bruntbegeleiding.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!