Published on October 2nd, 2015

Crobylos

Crobylos heeft de geschikte opleiding voor iedereen die kapper of kapster wil worden!

De opleiding
Onze opleiding is intensief, zal in korte tijd veel lesstof behandelen en is sterk op de praktijk gericht. En er is geen specifieke vooropleiding vereist.

De praktijklessen worden gegeven in één van onze opleidingssalons in Almere of Lelystad, waar wij zorgen voor de modellen, dit hoeft u niet zelf te doen.
Deze locaties zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en beschikken tevens over voldoende parkeergelegenheid.

Onze opleidingssalons zijn ingericht als volwaardige kapsalons met onder andere was-units, pompstoelen, kappersfietsen, droogkappen en alle materialen die je in een kapsalon mag verwachten. Zoals in een volwaardige kapsalon gebruikt u deze materialen bij het behandelen van echte klanten. Tijdens onze opleiding leert u op een verantwoorde en veilige wijze werken, waarbij we de omgang met de modellen en uw werkhouding niet vergeten.

Onze opleidingssalons zijn kleinschalig van opzet zodat u nooit met meer dan zeven leerlingen aanwezig al zijn. Hierdoor kan de docent(e) u de juiste aandacht en aansturing geven.

Stap voor stap leert u alle kniptechnieken, het kleuren, het permanenten, het watergolven etc. van het haar. Onze sterk praktijkgerichte opleiding wordt ondersteund met theoretische lessen, waarbij verwacht wordt dat u thuis het nodige huiswerk maakt. Net als de praktijklessen is voor het theoretische gedeelte persoonlijke begeleiding en ondersteuning op maat. Een voorlichtingsbijeenkomst over het starten van een eigen salon zit bij onze opleiding inbegrepen.

Opleidingsduur
Met onze opleiding bent u in één jaar opgeleid als volwaardig kapster/kapper. Tijdens uw opleiding wordt rekening gehouden met de regionale schoolvakanties. Dat maakt dat u deze opleiding kunt combineren met uw persoonlijke situatie, thuis en/of uw werk. In overleg is ook rekening te houden met eventuele vrije dagen met betrekking tot uw kind(eren). Dit houdt in dat u deze dag vergoed krijgt door middel van een compensatiedag als een verlening van uw opleiding.

www.crobylos.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!