Published on October 2nd, 2015

De Groene Reus

Waar wij in geloven
Lokale Duurzame Energie opwekking is een niet te stuiten trend. Momenteel zijn er 400 energie coöperaties actief in Nederland. Geïnspireerd door het besef van het opraken van fossiele brandstoffen waar we nu nog van afhankelijk zijn. Tegelijkertijd dalen de prijzen van duurzame energie bronnen zoals zonnepanelen.

De Groene Reus is een naam die perfect past bij de kernwaarden waarvoor het startteam heeft gekozen: betrouwbaar, betrokken, vernieuwend en plezier.
De Groene Reus is een coöperatie wat betekent dat wij samenwerken met bewoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheid. Wij maken de Groene Reus samen. En kunnen daarmee de gouden kansen oogsten die zich nu snel ontwikkelen op gebied van lokale duurzame energie. Je eigen energie lokaal opwekken en besparen helpt jezelf geld te besparen, is goed voor het milieu en levert lokale werkgelegenheid op en nieuwe partnerschappen.

Waar wij naar streven
Wij geloven dat wij als energie coöperatie het maatschappelijke verschil kunnen maken voor bewoners en bedrijven om de wereld echt duurzaam te veranderen.
Wij streven naar een energieneutrale stad in 2020. Wij inspireren tot een duurzame levensstijl en wij investeren collectief in duurzame oplossingen. Dit alles is goed voor het milieu en de lokale economie.

www.degroenereus.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!