Published on October 2nd, 2015

Dierenkliniek Labes

Bij dierenkliniek Labes te Almere werken vijf dierenartsen. Samen met vijf assistentes geven zij veterinaire hulp aan huisdieren. Gezelschapsdieren zoals honden, katten, cavia’s konijnen, fretten en vogels worden in onze moderne kliniek aangeboden voor een optimale behandeling.
Het is onze doelstelling om producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit te bieden ter verbetering, verrijking en bescherming van de unieke relatie die er bestaat tussen huisdier en eigenaar.

Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen de gehele dag bellen van negen uur ‘s morgens tot twaalf uur en van half een tot half vijf ‘s middags.
Aan de apotheken in dierenklinieken worden wettelijk hoge eisen gesteld. Veel geneesmiddelen zijn alleen te verkrijgen op recept. Andere geneesmiddelen zoals wormmiddelen, vlooienbestrijdingsmiddelen en dieetvoer worden vrij verstrekt.

Operaties gaan volgens afspraak. Het dier moet nuchter naar de kliniek komen. Een operatie wordt onder narcose uitgevoerd. Naast de steeds veiliger wordende inspuitbare narcosemiddelen beschikt de kliniek over gasanesthesie. Tevens beschikt de kliniek over bewakingssystemen die hartslag en ademhaling van de operatiepatiënt nauwlettend in de gaten houden.

Controle en reiniging van het gebit is nodig om het in goede conditie te houden. Tandsteen wordt verwijderd en slechte tanden en kiezen, indien nodig, getrokken. Dit gebeurt onder lichte narcose.

Voor de patiënten van onze praktijk is van 9 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds een dierenarts en assistente aanwezig. Hetzij op de Amersfoortweg hetzij op de Glinkastraat. Tijdens de nacht, weekend en feestdagen kunt u terecht bij het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam terecht.

www.dierenklinieklabes.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!