Published on October 2nd, 2015

Dokter Didden

Dokter Didden is een huisarts-en coachingpraktijk.
Wat de huisartsenpraktijk net even anders maakt is dat het een solopraktijk is, dat betekent voor u dat u altijd gewoon uw eigen huisarts kunt spreken en niet steeds te maken hebt met wisselende dokters. Uw huisarts gaat u dan ook steeds beter leren kennen, zodat u soms maar een half woord nodig hebt om begrepen te worden. U kunt samen met haar analyseren wat het probleem is en komen tot oplossingen.

Wat de praktijk ook byzonder maakt is dat de huisarts desgewenst niet alleen naar uw lichamelijke problemen kijkt maar ook met u mee wil denken over al die andere zaken die belangrijk voor u zijn. Uzelf. Uw relaties. Uw financiele situatie. Wat zou u willen veranderen in uw leven?
Dit meedenken kan in wat langere consulten van 20 minuten (deze worden volledig vergoed) of u kunt een coachingtraject ingaan met sessies van een uur (dit wordt helaas nog niet vergoed).

De inschrijving voor de huisartsenpraktijk staat nog open.
U kunt zich inschrijven als u langskomt op het inloopspreekuur of op de inschrijfzaterdagen in februari en maart (van 9.00-13.00u.)
Neemt u wel even uw legitimatiebewijs en verzekeringsbewijs mee.
Personal coaching is voor ingeschreven clienten en ook voor mensen die niet ingeschreven zijn maar wel behoefte hebben aan een stuk coaching.

Het is de bedoeling dat de praktijk in de loop van het jaar wordt uitgebreid met een psycholoog, maatschappelijk werker en een metamorfosespecialist. Houdt u hiervoor de website in de gaten.

Uiteindelijk kunt u dan samen met uw huisarts en haar team werken aan een goede gezondheid in de brede zin van het woord!

www.dokterdidden.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!