Published on October 2nd, 2015

Fit 20

fit20 is een franchise formule opgericht in 2009. fit20 heeft op dit moment 17 studio’s in verschillende Nederlandse steden en groeit snel door. Een zeer efficiënte training, met opmerkelijke resultaten, een hoge klanten waardering, altijd met personal trainer en prettige ruime studio’s zijn kenmerkend voor de fit20 formule.

fit20 richt zich op mensen met weinig tijd die wel in hun gezondheid en fitheid willen investeren. Hoewel iedereen zich bij fit20 thuis voelt heeft een fit20 studio vaak ondernemers, zelfstandige professionals en managers als klant.

Iedereen die individuele aandacht, kwaliteit en service wenst, voelt zich prettig bij fit20. Wij hebben relatief veel ondernemers, managers en (zelfstandige) professionals als klant. Als je te weinig tijd hebt om te sporten of een stok achter de deur nodig hebt om te gaan trainen is fit20 een uitkomst. Als je lichaam wat achteruit gaat of je iets gestroomlijnder wilt worden, heb je baat bij fit20.

Doe je al een sport zoals bv. golf, dan verbetert de fit20 training je golfprestaties. Als je juist helemaal geen sporter bent, zal je door fit20 met een minimale tijdinvestering fitter worden. Iedereen, ongeacht leeftijd en conditieniveau, kan met fit20 beginnen.

Missie

fit20 levert een bijdrage aan de vitaliteit van de actieve, ouder wordende bevolking die zich bewust is van gezondheid en fitheid als voorwaarden om professioneel en privé goed, lang en plezierig te blijven presteren en leven”.

Visie en kernwaarden

fit20 vindt een goede gezondheid uitermate belangrijk. Wij voelen ons in hoge mate betrokken om de wekelijkse inspanning van de fit20 klant optimaal en individueel te begeleiden. Iedere klant kan rekenen op onze inzet, onze kennis en voortdurend onderzoek naar alles wat op een haalbare manier bijdraagt aan een plezierig, lang en productief leven. Wij gaan integer om met onze klanten en waar nodig leren wij graag om fit20 nog verder te verbeteren.

fit20.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!