GO! Kinderopvang

Published on January 7th, 2018

GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang  biedt al 45 jaar professionele opvang voor kinderen van 0 – 12 jaar bij kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouderopvang in de regio Flevoland.

GO! Kinderopvang staat voor Groei en Ontwikkeling en wil zich ook in Almere als een serieuze samenwerkingspartner profileren. GO! is een stichting en heeft geen commerciële belangen en winstoogmerk. Wij vinden continuïteit voor kinderen, ouders en medewerkers heel belangrijk.

Spelend leren

Als u werkt of studeert is het belangrijk dat uw kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s en peuters vanaf zes weken tot het moment dat uw kind naar school gaat. Het is belangrijk dat het kinderdagverblijf een veilige en geborgen plek is, waar u met een gerust hart uw kind achterlaat.

Tijdens een ochtend of middag bij de peuterspeelzaal worden er allerlei activiteiten met de kinderen gedaan. Vrij spelen binnen en buiten is net zo belangrijk als creatieve activiteiten zoals plakken, knippen en kleien. Ook wordt veel aandacht besteed aan voorlezen en het zingen van liedjes. Samen eten en drinken vormen belangrijke momenten.

De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs. Er is veel aandacht voor de doorgaande lijn naar het basisonderwijs.

Samen spelen met leeftijdgenootjes

Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij de buitenschoolse opvang kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

Opvang in een huiselijke omgeving

Sommige ouders kiezen bewust voor kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. Voor deze ouders is er ook gastouderopvang.

Kom eens een kijkje nemen
U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een vestiging. Op de website www.go-kinderopvang.nl kunt u direct een rondleiding aanvragen. Ook vindt u hier meer informatie over onze opvang, tarieven en aanmelden.

www.go-kinderopvang.nl

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09
Postbus 2052, 8203 AB Lelystad
Telefoon 0320 – 294 900
E-mail
info@go-kinderopvang.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!