Published on October 2nd, 2015

Handyman

Bij Handyman is “een handje helpen” helemaal ingebakken in onze bedrijfscultuur. Onze winkel-inrichting, en ons assortiment stemmen we elke dag af op de noden van onze klanten. Onze klanten winkelen immers graag bij Handyman, en komen ook regelmatig terug naar onze winkels. Ze zoeken het accessoire of onderdeel dat ze nodig hebben, of ze lopen gewoon even binnen op zoek naar een “leuke” aanbieding. Als klant winkelt u graag in een aangename sfeer bij Handyman. Daarom staan onze medewerkers elke dag voor u paraat, en krijgt u op elk moment de aandacht én het goede advies dat u verdient.

Bij Handyman werken we elke dag hard, om de “Handyman service” waar te maken bij al onze klanten! Klik in de linkerkolom, en ontdek onze unieke klantenvoordelen.

Voordelen bij Handyman

Handyman is dé inktspecialist bij uitstek. Als klant kan u bij Handyman terecht voor alle soorten inktpatronen (voor oude en nieuwe printers, originele en alternatieve modellen).
Bij aankoop van 2 inktpatronen naar keuze, krijgt u als klant een pak hoogwaardig printpapier van 250 vellen gratis. Als dat niet mooi is!

Wist u dat lege inktpatronen van HP, Dell en Lexmark bij Handyman worden gerecycleerd? U brengt de lege inktpatronen naar de Handyman winkel in de buurt, en u ontvangt bovendien 1 € retourvergoeding voor uw lege inktpatroon. Op deze manier helpt u het milieu ook nog een handje!

www.handyman.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!