Published on October 8th, 2015

IJssalon Mariola

Het ijs van Mariola wordt bereid uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die grotendeels door ons zelf worden geïmporteerd. Het merendeel van deze grondstoffen wordt ingekocht bij producenten die voorzien zijn van het I.S.O certificaat. Dit is voor ons een garantie dat het product voldoet aan de hoogste eisen. Met name op het gebied van hygiëne, herkomst en de manier waarop het geproduceerd is.

Ingrediënten
Zo komen de citroenen uit Sicilië, De hazelnoten uit Piemonte, De Pistachenoten uit Bronte (sicilie) Chocolade van Valhrona, Vanillestokjes uit Madagaskar en Tahiti. Maar ons voornaamste ingrediënt: dagverse boerderijmelk, komt uit Flevoland, en wordt dagelijks gehaald. Ons fruit wordt in het seizoen ingekocht, meestal rechtstreeks bij de teler, waarna wij het bewerken en invriezen zodat wij u het gehele jaar door een constante kwaliteit kunnen aanbieden. Tropische vruchten worden altijd als puree ingevroren gekocht, zo vindt u dus bij ons ook Maracuja,Papaja en Quave. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar vruchtsoorten die in de landen van herkomst heel gewoon zijn maar bij ons nog onbekend. Daarom hebben wij dit jaar dan ook de volgende soorten aan ons assortiment toegevoegd: Acerola uit Brazilie en cactusvijgen uit Europa.

Productinformatie: gemiddelde calorieen per 100 gr:

 • Melkijs 170-210
 • Vruchtenijs 130-160
 • Diabetenijsmelk 136
 • Diabetenijsvruchten 89

  Hoorns en wafels:
  Tarwebloem, tarwezetmeel, suiker, lecithine, plantaardigvet, zout, rijsmiddel, geur en smaakstoffen.

  Verpakkingsmateriaal:
  100% recycelbaar – werk mee aan een schoon milieu en werp lege verpakking altijd in afvalbak!

  Allergie info
  In onze ijskeuken wordt gewerkt met noten.De meeste vruchtenijs soorten zijn Lactosevrij (behalve banaan),wilt u zeker zijn dan kunt dit altijd informeren bij een van onze medewerkers. De meeste ijssoorten zijn glutenvrij behalve de soorten waarin cake of koek verwerkt is. Suikervrij ijs is gezoet met fructose. Wij verpakken dit na bereiding in bekertjes welke diepgevroren worden.

  In onze producten zult u geen kleur-, geur- of kunstmatige smaakstoffen aantreffen,daarom vindt u bij ons dan ook geen ijs in de kleuren blauw, rose, of fel geel. Ons motto luidt dan ook :

  Un patto con la natura (een verbond met de natuur).


Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Bekijk De Gids!

 • Bekijk De Plattegrond!

 • Facebook!

 • Almere Dichtbij!