Published on October 2nd, 2015

Kwispel Hondenuitlaat dienst

Sinds 1997 een begrip voor Almere.
Sinds onze start deden wij de wandelingen in kleine groepen en dat kon toen op diverse plekken in Almere. Maar doordat wij al vrij snel begonnen te groeien, en één van de eerste waren die toen met de hondenuitlaat bezig waren werd ons een veld aangeboden waar wij tot op heden nog steeds gebruik van maken Dit veld is 1 hectare groot en is voor zien van hekwerk rondom. Tevens hebben wij daar de beschikking over water zodat de honden ten alle tijden kunnen drinken. ´s ochtend beginnen wij met het ophalen van de honden in kleine groepen. Wij houden daarbij rekening om de ritten zo kort mogelijk te houden voor de honden. Aangezien wij met twee bussen rijden. Blijft er altijd een van ons op het veld zodat de ander verder kan gaan met het ophalen van de andere honden. De honden verblijven bij ons ruim 2 uur op het veld soms langer maar dat ligt helemaal aan de planning die wij voor die dag hebben.

Bij ons hebben de klanten tot 20:00 uur ’s avonds de tijd om de honden voor de volgende dag op te geven. U bent dus niet afhankelijk bij ons om de honden op vasten tijden mee te laten gaan. U kunt geheel zelf bepalen wanneer zij mee moeten (mogen).
Alleen hebben wij wel vast gelegd dat een strippenkaart een half jaar geldig is. Dus in die tijd heeft U alle vrijheid in het mee geven van U hond.
Ook als U hond wel op vasten tijden mee gaat en U blijft onverwacht een dagje thuis tot ’s ochtends 8:00 uur heeft U bij ons de tijd om dit door te geven en brengen wij dit dan niet in rekening.

Voordat wij met iemand in zee gaan voor het uitlaten van zijn hond(en) hebben wij eerst een intake gesprek dit om de hond(en) te leren kennen en ons voor te stellen wie wij zijn en hoe wij werken. Als wij dan de hond(en) bij U ophalen voor de uilaat krijgt U van ons een strippenkaart die is voorzien van een strippenkaartnummer en de naam van de hond(en). Daarbij vermelden wij ons bankrekeningnummer zodat U het bedrag kunt overmaken naar “Kwispel” U hoeft dus geen contant geld neer te leggen.

www.kwispelhondenuitlaatdienst.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!