Published on October 2nd, 2015

Lodgerie Het Groene Geheim

Op een prachtige unieke locatie in Flevoland, omgeven door bos en water, ligt Lodgerie “Het Groene Geheim”. Het Groene Geheim bestaat uit zeven luxe gastenverblijven en twee sfeervolle multifunctionele (vergader)ruimtes.

Logeren: De Lodgerie heeft drie verschillende type lodges (voor 2, 3, of 4 personen) variërend in grootte en uitstraling. Elke luxe lodge heeft een eigen sfeer, is ruim van opzet en voorzien van alle comfort en privacy. U kunt heerlijk relaxen en onthaasten in de mooie landelijke omgeving. Ontdek de unieke badbeleving: een fantastisch hartvormig 2 persoons bubbel bad met uitzicht over de bossen van Flevoland. De Lodgerie verzorgt desgewenst een uitgebreide ontbijtservice van (h)eerlijke streekproducten. De lodges bieden op deze manier een bijzondere combinatie van een luxe hotel of vakantieappartement én de gastvrijheid en persoonlijke benadering van een bed and breakfast.

Trouwen: Lodgerie Het Groene Geheim is één van de officiële trouwlocaties van de Gemeente Almere, zodat ook een op maat verzorgde sfeervolle bruiloft met een overnachting in de romantische bruissuite tot de mogelijkheden behoort.

Vergaderen: De Lodgerie beschikt over twee ruime vergaderruimtes met alle gewenste faciliteiten. Er is gratis Wifi, een 50 inch plasmascherm en een flip-over. Vergaderen combineren met een leuke en uitdagende outdoor activiteit, een heerlijke lunch, diner of barbecue? De Lodgerie verzorgt e.e.a. graag geheel naar uw wensen.

Maatwerk: De ruimtes zijn ook te huur voor workshops, proeverijen of het vieren van een verjaardag, jubileum of reünie. Ook complete arrangementen inclusief catering en overnachting zijn bespreekbaar.

www.lodgerie.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!