Published on October 2nd, 2015

MAC³PARK

Wie is MAC³PARK?
MAC³PARK biedt ondernemers de ruimte. U kunt van ons verwachten dat we een passend kantoor voor u hebben. Daar omheen zorgen we dat de ICT geregeld is, dat de facilitaire zaken op orde zijn en dat u een inspirerend netwerk om u heen hebt.

Wat is MAC³PARK?
MAC³PARK is een omgeving waar binnen de dienstverlening en faciliteiten geregeld zijn. Is MAC³PARK dan verhuurder, of belegger, of projectontwikkelaar of makelaar? MAC³PARK is vooral een zakenpartner die wil dat ondernemers kunnen groeien. Als het de ondernemers goed gaat dan gaat het MAC³PARK ook goed.

Waar is MAC³PARK?
De businesscenters van MAC³PARK zijn in alle grote gemeenten van Flevoland te vinden: Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten. De businesscenters liggen op goed bereikbare (zicht)locaties en hebben een thematische invulling, zoals: Starters; Life Sciences; Agri-business; Logistiek en Kennis & ICT.

Waarom MAC³PARK?
Dat kan de ondernemer het beste zelf vertellen. In 2003 is de ondernemer binnen het startersthema van MAC³PARK begonnen op 80 m2. Op basis van goede service en dienstverlening, de juiste (financiële) begeleiding en de flexibele groeimogelijkheden is de ondernemer nu gevestigd op de 6e verdieping (350 m2) binnen het Kennis & ICT-thema…Daarom MAC³PARK.

www.mac3park.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!