Published on October 2nd, 2015

Mind at Work

Mind at Work levert diensten op het gebied van scholing, werk en gezondheid. U kunt bij ons terecht voor (re-)integratie, begeleiding, (psychologisch) onderzoek kortom alle diensten die te maken hebben met het vinden van de juiste (nieuwe) scholing, de juiste (nieuwe) baan, de juiste (nieuwe) balans of de juiste (nieuwe) werkgever.

Onze visie
Wij zijn van mening dat niemand graag aan de kant staat! Iedereen wil graag naar vermogen deelnemen aan het maatschappelijk en werkende leven. Dit is ons uitgangspunt.

De één heeft echter meer mogelijkheden dan de ander. Met name de jongeren en volwassenen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt en/of complexe problematiek behoren tot onze doelgroepen.

Onze missie
Mind at Work stelt zich als doel om via (toegepast wetenschappelijk) onderzoek, persoonlijke begeleiding en arbeidstoeleiding een bijdrage te leveren aan de levenscompetentie van klanten en hun integratie in de (werkende) maatschappij.

Mind at Work onderscheidt zich van andere organisaties door de nadruk te leggen op een effectieve wijze van ontwikkelen en toepassen van kennis.

www.mindatwork.org


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!