Published on October 2nd, 2015

Omroep Flevoland

Omroep Flevoland informeert de inwoners van Flevoland over wat er zich in de regio afspeelt. Via radio, televisie, D-TV, flevotext en internet brengen wij programma’s met nieuws, achtergronden, cultuur en sport uit Flevoland.

Officiële rampenzender
Omroep Flevoland heeft de status van officiële rampenzender. Bij calamiteiten in de provincie is het onze taak de officiële overheidsberichtgeving door te geven.

Radio
Omroep Flevoland brengt nieuws en licht informatieve programma’s afgewisseld met veel muziek. Op doordeweekse dagen ligt het accent op regionieuws. In het weekend is er naast nieuws volop ruimte voor sport uit de regio.

Televisie
Omroep Flevoland legt de nadruk op het Flevolandse nieuws. Daarnaast maken we programma’s over uitgaan, sport, natuur cultuur en achtergronden bij het nieuws. Overdag is D-TV te zien met vanaf 12.00 uur elk half uur een 1 minuutbulletin. Flevotext (teletekst) is 24 uur per dag te raadplegen.

Programmaoverzicht
Omroep Flevoland maakt programma’s voor alle Flevolanders, jong en oud. Op onze website staat het complete programmaoverzicht voor radio en televisie. Ook op Flevotext pagina 200 en 250 zijn onze programmagegevens te vinden.

www.omroepflevoland.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!