Published on October 2nd, 2015

Partyschip Succes

Het luxueuze stoom-salonschip “Succes” anno 1897 is Neerlands oudste en meest exclusieve in z’n soort. Een bijzonder stijlvol en nostalgisch PARTYSCHIP; bij uitstek geschikt voor de verzorging van gezelschappen van 10 tot 110 gasten tijdens een zakelijke bijeenkomst, prive party, ontvangst of feest. Maar individueel bent u ook welkom voor een ouderwetse verwenning; reserveer een “tafeltje” tijdens een themavaart of bezoek ons saloncafé (zie de agenda tot 2015).

Publiekstrekker
Het unieke stoomschip ss “Succes” is niet alleen een mooi en chique partyschip. Met de kilometers ver te horen klanken van Europa’s enige grote calliope (scheeps-stoomorgel) aan dek en zijn opvallende verschijning is deze stoomboot ook een echte attractie tijdens een Sail of ander evenement. De fraaie antieke salonboot biedt daarnaast een perfect decor voor bijvoorbeeld een huwelijksvoltrekking, een (buiten)concert, RTV- of filmopname en kan de goed geoutilleerde Pakjesboot (13) prima ingezet worden als (reizende) showroom tijdens productpresentaties of als vergaderlocatie dienstdoen. Legio mogelijkheden!

Comfortabel stoom afblazen
Zomer én winter comfortabel exclusief genieten in de sfeerrijke warme ambiance van de authentieke en stijlvol ingerichte 19e-eeuwse salons. Dat kan met het partyschip Succes vanuit de thuishaven Almere, de tweede uitvalsbasis Huizen (Het Gooi), of iedere andere bereikbare plaats in binnen- en buitenland. Boek voor iedere gelegenheid, particulier of zakelijk, op basis van maatwerk of één van onze aantrekkelijke all-inclusive arrangementen. Met of zonder entertainment. Varend of aangemeerd, op alle dagen van het jaar, alle tijden, voor een uurtje of meerdaagse tocht. U bepaalt in ieder opzicht de koers en kunt met het partyschip Succes dus letterlijk alle kanten op! Een uniek partyschip gezocht voor “iets anders dan anders”.

www.partyschipsucces.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!