Published on October 2nd, 2015

The Travel Company

The Travel Company CV is een jong enthousiast en dynamisch samenwerkingsverband in de reisbranche opgericht in het najaar van 1997.

Inmiddels zijn 11 vestigingen aangesloten bij ons onafhankelijk samenwerkingsverband, er werken in totaal ruim 50 medewerkers in de diverse zelfstandige reisbureau’s en op onze IATA afdeling.

Sinds 2000 heeft het samenwerkingsverband een landelijk telefonisch reisbureau ingericht in Almere. Vanuit dit Call Center in Almere worden alle Internet activiteiten verwerkt en ondersteund.

Onze dienstverlening gaat nu nog verder! U kunt uw Persoonlijke Reisadviseur in uw regio aanspreken voor een gericht en onafhankelijk advies in pakket- en zakenreizen of reizen op maat. Alle Personal Travel Agents kunt u vinden onder de desbetreffende pagina Personal Travel Agent.
Directie en medewerkers van het hoofdkantoor, alsmede van alle vestigingen, wensen u een interessant verblijf op onze internetsite en hopen dat u hier, of in een van onze vestigingen, voldoende aanbod kunt vinden voor uw volgende vakantie maar ook voor uw zakelijke reis.

travelcompany.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!