Published on October 2nd, 2015

Thermen La Mer

Thermen La Mer is een luxueuze Day-Spa en ligt aangenaam verscholen in een bosrijke omgeving. Thermen La Mer biedt u een verscheidenheid aan faciliteiten op Sauna & Wellness-Beauty gebied.

Thermen Spa

In onze Day-Spa zijn de ontspanningsmogelijkheden veelzijdig. Spa staat voor Sana Per Aquam, gezondheid door water!

De luxe faciliteiten waaronder de unieke Finse Kelo sauna’s in de mediterrane tuin laten u op ieder gewenst moment in elk seizoen even helemaal wegdromen.

Beleef met al uw zintuigen de gezonde werking van water, warmte, geur en kleur.

Thermen La Mer: zonder compromissen, met onvoorwaardelijke aandacht voor uw persoonlijke wensen. Zo is Thermen La Mer bedoeld. Zo zult u Thermen La Mer ervaren.

Wellness Beauty

In een stijlvolle vleugel van ons complex is het Wellness-Beauty Instituut gevestigd. Naast een gevarieerd aanbod aan gezichts- en lichaamsbehandelingen bieden wij u luxe Wellness Treatments en ons nieuwe Beauty à la Carte Arrangement.

Onze vakmensen werken met gerenommeerde merken en producten en hebben intensieve trainingen gevolgd, waardoor zij garant staan voor een hoge kwaliteit van de behandeling. Maak u keuze uit het gevarieerde aanbod en ervaar het genot van weldaad, comfort en ontspanning voor lichaam en geest.


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!