Published on October 2nd, 2015

Windesheim Flevoland

Windesheim Flevoland is een vernieuwende hogeschool, midden in Almere. We bieden goed hoger onderwijs, waarin de praktijk centraal staat. Je kunt kiezen uit 18 hbo-opleidingen. ​​​

Goede redenen om voor Windesheim Flevoland te kiezen: je gaat voor een vernieuwende hogeschool, die praktijkgericht hoger onderwijs aanbiedt. Je krijgt persoonlijke begeleiding bij je studie en dat allemaal dicht bij huis, in Almere. Je kiest bovendien voor kwalitatief goed onderwijs, dat aansluit op wat de regio vraagt en nodig heeft, verzorgd door ervaren docenten. Die combinatie van pluspunten maakt de kans groot dat jij over vier jaar met een goed, praktijkgericht hbo-diploma op zak aan het werk kunt!

Want de praktijk staat centraal bij Windesheim Flevoland. We werken met een bijzonder concept: het Comakership. Dat houdt in dat je al heel snel opdrachten of projecten voor opdrachtgevers doet, al in het eerste jaar. Je voert een opdracht op hbo-niveau uit voor bijvoorbeeld een bedrijf, een basisschool of de gemeente. Je opdrachtgever heeft jouw resultaten echt nodig, het is geen fictieve klus. Tijdens je opleiding doe je meerdere Comakerships voor verschillende opdrachtgevers en zo doe je veel werkervaring op. Heel leerzaam en die ervaring kun je alvast op je cv zetten!

Ook als de studie niet zo loopt als verwacht, of als er problemen zijn op persoonlijk vlak, bieden we ondersteuning. Studenten kunnen in de eerste plaats bij hun eigen studentbegeleider terecht, met name voor studiegerelateerde zaken. Daarnaast is het mogelijk via De Living aanvullende hulp van professionals en medestudenten te zoeken, zowel op de zesde verdieping als online.

Ook fijn: Windesheim Flevoland is een kleinschalige hogeschool, waar je als student zeker geen nummer bent. Al snel ken je al je docenten en medestudenten en zij kennen jou. Je hebt een vaste studentbegeleider met wie je je voortgang bespreekt. Daarnaast bieden we extra ondersteuning als dat nodig is.

Op dit moment bieden we 18 hbo-opleidingen, en we hebben genoeg plannen voor de toekomst. Je kunt bij ons terecht voor opleidingen op het gebied van economie & management, ICT & techniek, onderwijs & opvoeding en welzijn & gezondheid. Van Bedrijfseconomie tot Pedagogiek, en van Werktuigbouwkunde tot Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Er zit vast een geschikte opleiding voor je bij!

www.windesheimflevoland.nl


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Bekijk De Gids!

  • Bekijk De Plattegrond!

  • Facebook!

  • Almere Dichtbij!